Деякі класи у школах Львова закрили на карантин. Що відомо

8120 0
Кожна школа індивідуально вирішує, чи потрібно запроваджувати карантин.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові в школах в окремих класах запроваджують карантин через захворюваність на ГРВІ. Загалом у місті 12,8% хворих учнів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк. 

За його словами, карантин запровадили у декількох класах таких шкіл: №10, №67, №91 та №57. Якщо у класі карантин, то навчання проходить дистанційно. Також буває таке, що спочатку учні старших класів на карантині, а потім учні молодших. 

«Кожна школа індивідуально вирішує, чи потрібно запроваджувати карантин, чи ні і на скільки. Наприклад, серед перших класів два можуть навчатися, а один ні. Це індивідуально. Наразі немає такого, щоб повністю школа була закрита на карантин. Йдеться про окремі класи і карантин на декілька днів, щоб перервати ланцюг захворюваності», – зазначив Андрій Закалюк. 

Читайте також: Як школярів вчать керувати дронами у Львові 

Він додав, що у садочках ситуація стабільна, там менше хворих дітей і карантин не запроваджують. 

Нагадаємо, минулого тижня показники захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції на Львівщині зросли на 6,4%. А у січні 2024 року в Україні виявили 9 випадків нового субваріанта штаму коронавірусу омікрон – JN.1, який називають «Дженні». 

Юлія Кметик

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!