Київ

ДІАМ скасувала дозвіл на будівництво 14 житлових комплексів на території НАУ

446 0
Перед цим відповідне рішення прийняла Наглядова рада НАУ.

Державна інспекція архітектури та містобудування України анулювала на виконання будівельних робіт на території Національного авіаційного університету. Про це повідомили в.о. ректора НАУ Ксенія Семенова

Перед цим відповідне рішення прийняла Наглядова рада НАУ.

«Дозвіл в 2021 видала ДАБІ в останній день свого існування, як і багато інших сумнівних дозволів. У жовтні 2021 ДІАМ зафіксувала численні порушення в цьому дозволі. Цей проєкт суперечив будівельним нормам і, найголовніше, жодної вигоди для держави і університету, жодної соціальної інфраструктури там не значилось», - нагадала Семенова.

Також Семенова додала, що 19 липня 2022 року суд прийняв до розгляду позовну заяву ДІАМ щодо визнання протиправними та скасування містобудівних умов від 29 квітня 2014 року, які передували видачі дозволу на будівництво нових 14 житлових комплексів на території НАУ. Справу ще не передали в КОАС після ліквідації ОАСКу.

Нагадаємо, 10 квітня стало відомо, що Міністерство освіти і науки призначило депутатку Київради Ксенію Семенову в.о. ректора Національного авіаційного університету.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!