У Львові маршрутка збила дівчинку. Її не госпіталізували

2604 0
Її на місці оглянули медики і відпустили додому.
Умовне фото

Умовне фото

У четвер, 25 квітня, дівчинку збила маршрутка №51. Вона не отримала тілесних ушкоджень. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Дівчина вибігла на дорогу в районі ринку «Південний» і її зачепив автобус №51. Її на місці оглянули медики і відпустили додому. Відповідний протокол про інцидент склали представники патрульної поліції.

«У батьків претензій до водія немає. Відтак просимо батьків, звернути увагу своїм дітям на дотримання правил дорожнього руху, адже такими вчинками, який трапився сьогодні – раптово вибігати на дорогу, діти наражають на небезпеку себе, а також інших людей», – зазначили в управлінні транспорту ЛМР.

Читайте також: У Львові маршрутка збила чоловіка

Нагадаємо, що нещодавно на вул. Петлюри з маршрутки №51 випав хлопець 2007 року народження.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!