Для львівського ОХМАТДИТу благодійник з Великої Британії придбав карету «швидкої»

1904 0
Разом із спецавтомобілем приїхали вогнегасники, дефібрилятор, засоби індивідуального захисту та медикаменти.
Фото: ОХМАТДИТ

Фото: ОХМАТДИТ

Благодійник із Великої Британії Майкл Холі спеціально для Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ придбав автомобіль невідкладної допомоги. На кареті швидкої допомоги, яку Майкл Холі купив за власні кошти, до Львова їхав два дні. Про це йдеться у повідомленні лікарні.

У Великій Британії він працює медбратом. Каже, що почув про лікарню ОХМАТДИТ тоді, коли в Україні почали бомбити ворожі війська, тож вирішив допомогти.

Читайте також: Львівський ОХМАТДИТ прийняв 90 дітей від початку війни в Україні

«Я думав, що мені краще купити – мотоцикл чи швидку допомогу? Обрав друге», – жартує благодійник.

Разом із машиною швидкої допомоги також приїхали вогнегасники, дефібрилятор, засоби індивідуального захисту, медикаменти тощо.

Нагадаємо, що, починаючи з 24 лютого, через Львівську обласну дитячу клінічну лікарню пройшло понад 90 тимчасово переміщених дітей. Деяких із них проконсультували, деякі отримали допомогу і були виписані. Станом на 9 березня у лікарні залишалось 55 дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!