Політична реклама

Для львівських учнів школи №73 відремонтували спортивний зал

3327 0
У Львові реалізували німецько-український проект, зробивши капітальний ремонт спортзалів у 7 школах. Сьогодні, 14 червня. відкрили зал у школі №73.

У середній школі №73 на вул. Дністерській, 5 капітально відремонтували спортзал, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Капітальний ремонт спортзалу СЗШ №73 виконаний у рамках проекту Українського фонду соціальних інвестицій «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Міський простір».

Вартість виконаних робіт – 593,012 тис грн. Закуплено обладнання на суму 66 тис грн. Внесок шкільної громади становить 5% – 36,505 тис грн. 

Також у рамках цього проекту провели капітальні ремонтні роботи у спортзалах семи шкіл: ССЗШ № 2, СЗШ № 30, СЗШ № 43, СЗШ № 54, СЗШ № 73, СЗШ № 29 та у гімназії «Євшан». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!