Для львів’ян створили інтерактивну карту, де позначені аварії на водогонах

4017 0
На офіційній сторінці ЛМКП «Львівводоканал» в режимі реального часу оновлюється інформація про аварії на водогонах, які є причиною для припинення водопостачання споживачам.
фото: uzhgorod.net.ua

фото: uzhgorod.net.ua

На сайті ЛМКП «Львівводоканал»   функціонує інтерактивна карта аварійних ситуацій, на якій висвітлюється інформація про аварії на водогонах, закупорювання каналізаційних мереж, стан благоустрою після виконання аварійно-відновлювальних робіт. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

На головній сторінці сайту розміщена стрічка  з повідомленнями про адреси, де припинено подачу води, орієнтовний термін виконання робіт та причину припинення водопостачання.

Також на сайті просять повідомляти про аварійні ситуації за телефонами: 15-51 або 276-20-50, або надсилати повідомлення на скриньку підприємства: [email protected]. До адреси, де сталася аварійна ситуація, потрібно додати фото, аби працівники Львівводоканалу швидко визначили пріоритетність ремонту.

Читайте також: У травні десятки вулиць Львова будуть без гарячої води. Перелік

«Звертаємо увагу споживачів на те, що припинення водопостачання може трапитися не з вини Водоканалу. Інколи мешканці самостійно перекривають воду у підвалі для проведення ремонту і нікого про це не повідомляють. Саме тому на стрічці сайту та у диспетчерській службі підприємства інформують лише про аварії, які трапилися на вуличних та магістральних водопровідних мережах» – розповіла  Уляна Горбата, керівниця відділу зв’язків з громадськістю ЛМКП «Львівводоканал».

В ЛМКП «Львівводоканал» наголошують, що аварійні витоки води та закупорювання каналізації всередині будинку ліквідовуються силами житлово-експлуатаційної організації, у якої на балансі перебувають будинкові мережі.

Подивитись на інтерактивну карту можна за посиланням.

 

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!