Для львів’ян відкрили тренажерний майданчик під відкритим небом. Оновлено

4422 0
На дитячому спортмайданчику по вулиці Йосипа Сліпого, 33 відкрили спеціалізований тренажерний майданчик під відкритим небом. Повправлятись на майданчику можуть і дорослі, і діти.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

«Чудовий подарунок приурочили до свята св. Миколая львівські бізнесмени: у цей день у місті на дитячому спортмайданчику відкрили перший у Львові спеціалізований тренажерний «зал» під відкритим небом. Акція відкриття відбулася без особливого пафосу – ні депутатів ні міських райців не запрошували – вибори пройшли, нехай відпочивають. Натомість, дітям й дорослим про користь заняття спортом та фізкультурою розказав Володимир Рекша – український богатир переможець Чемпіонату світу у ваговій категорії до 110 кілограмів за версією Всесвітньої федерації стронгменів. Р» – розповів у дописі на фейсбук-сторінці Євген Кравс.

Як розповів Tvoemisto.tv директор ЛКП «Спорт-ресурс» Ігор Самотій, до них звернулась ініціативна група підприємців про дозвіл встановити тренажери на спортивному майданчику, який є на балансі ЛКП «Спорт-ресурс». «Ми тільки за подібні проекти. Підприємці найближчим часом планують відкривати ще кілька подібних майданчиків, зокрема на Сихові» ,  – каже Ігор Самотій.

Загалом на майданчику встановили 10 тренажерів для різних груп м’язів. Вони доступні для усіх охочих повпралятись.

Фото із  фейсбук-сторінки Євгена Кравса

Опублікувала Наталія Середюк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!