Львівський ОХМАТДИТ збирає гроші на новий бронхоскоп. Відео

5673 0
Хірургічне відділення Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ має нагальну потребу у сучасному бронхоскопі.

Обладнання для огляду внутрішньої поверхні бронхів і трахеї, що використовують у лікарні протягом 15-ти років, вже застаріло і часто виходить із ладу. Через відсутність фінансування, адміністрація лікарні не може придбати необхідне техніку, тому шукає будь-які можливості знайти необхідні кошти.

Львів’янин Остап Коркуна, який наразі працює у Facebook допоміг організувати фандрейзингову акцію у цій соцмережі, проте для України ця опція ще не доступна.

Для підтримки лікарні у процесі збору коштів на фандрейзинговій платформі медіа-хаб «Твоє місто» підготував ролик:

Наразі від різних донорів вже вдалося зібрати 5 737 $ із 7 000 $. Сам бронхоскоп коштує $ 4500, а разом з усіма необхідними додатками – $ 9000. Збір коштів відбувається за сприяння неприбуткової організації Nova Ukraine, що займається підтримкою громадянського суспільства в Україні. Вона тісно співпрацює з некомерційними організаціями і громадськими активістами в Україні, щоб забезпечити допомогу там, де це найбільш необхідно.

Усі, хто має нагодe та бажання допомогти у зборі коштів, також можуть звертатися до голови медичного комітету ГО Львівський професійний альянс Мальської Андріани, або ж перераховувати кошти на рахунок ГО:

Читайте також: У львівському ОХМАТДИТі закінчили ремонт у маніпуляційній кімнаті. Фото

Нагадаємо, за допомогою благодійників та за сприяння Tvoemisto.tv в ОХМАТДИТі вже провели ремонт їдальні.

Довідка. Бронхоскопія — це один з методів ендоскопічної діагностики, що дозволяє оглянути внутрішню поверхню бронхів і трахеї, а в разі необхідності отримати зображення або відео для більш докладного вивчення рельєфу слизової оболонки, судинного малюнка, конфігурації гирл і шпор бронхів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!