Київ

Для опалення лікарні в Києві розгорнули мобільні котельні

517 0
Котельні працюватимуть до завершення ремонту тепломережі
Фото: Київтеплоенерго

Фото: Київтеплоенерго

Через пошкодження магістральної тепломережі внаслідок ракетного обстрілу у Дніпровському районі Києва розгорнули дві мобільні котельні, щоб забезпечити опаленням медзаклад у Дніпровському районі. Про це повідомляє «Київтеплоенерго».

Енергетики доставили на територію лікарні пересувні котельні, під'єднали їх до теплопунктів будівель та розпочали подачу тепла.

Через специфіку лікування пацієнтів опіковий центр першочергово потребує дотримання відповідних температурних режимів.

Мобільні котельні працюватимуть до завершення ремонту тепломережі та відновлення централізованого теплопостачання.

«Київтеплоенерго» закупило пересувні мобільні котельні на випадок надзвичайної ситуації в місті. Вони зможуть забезпечити опаленням критично важливі заклади міста на час проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, вранці 7 лютого внаслідок масованої ракетної атаки на столицю сталось пошкодження магістрального трубопроводу, в результаті чого без тепла залишились 355 житлових будинків та соціально важливі заклади в Дніпровському районі.

Також внаслідок ракетної атаки в Дніпровському районі  були пошкоджені лінії електропередач. Електропостачання відновили протягом кількох годин. У Голосіївському районі уламки ракети влучили у багатоповерхівку, загинули четверо людей, понад 30 осіб отримали поранення.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!