Дмитро Загарія очолив новостворене управління Нацполіції

3709 0
Колишній керівник Національної поліції Львівщини очолив Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Із метою посилення кадрового контролю в середовищі поліцейського корпусу, який зараз формується, та належного виконання Законів України «Про протидію корупції» та «Про очищення влади», у Національній поліції України створили Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації. Керівником Управління призначено полковника поліції Дмитра Дмитровича Загарію. Про це повідомляють в Департаменті комунікації Національної поліції України.

«Дмитро Загарія успішно справлявся з керівництвом обласним підрозділом міліції та поліції в період реформування. Він був одним з організаторів так званого «Самбірського експерименту» по організації кущової системи забезпечення правопорядку і безпеки в сільській місцевості, а також створення корпусу груп швидкого реагування, результати якого прийняті до впровадження по всій країні в рамках проведення реформи МВС», – йдеться у повідомленні.

Додамо, минулого року під Дебальцевом було поранено Дмитра Загарію. Підірвався автомобіль, у якому їхала група осіб на чолі з тоді начальником ГУ МВС України у Львівській області. Поранених госпіталізували у травматологічне відділенні центральної лікарні Артемівська.

Читайте також: Призначили нового керівника Нацполіції Львівщини. 5 фактів про Валерія Середу Представлення концепції і стратегії діяльності новоствореного Управління з питань протидії корупції та проведення люстрації НПУ відбудеться в лютому 2017 року.

Нагадаємо, 12 грудня у Львові активісти почали поширювати інформацію про те що Дмитро Загарія йде у відставку.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!