До червня у Львові планують відкрити молодіжний центр. Візуалізація

2899 0
Простір планують зробити безкоштовним і загальнодоступним.
Фото: Андрій Москаленко

Фото: Андрій Москаленко

До червня у Львові планують відкрити молодіжний центр «Молодвіж». Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Простір облаштують в дворівневому приміщенні на вулиці Стефаника, на площі 300 кв.м.

«Центр виконуватиме функції лекторіуму, де можна проводити лекції і презентації, робочої зони, де працюватимуть громадські і молодіжні організації, простору для коворкінгу з кухнею і місцем, де можна буде просто випити кави. Очікуємо також простір по пошуку роботи», – сказав Андрій Москаленко.

Міська рада взяла на себе пошук приміщення, ремонт, закупівлю меблів та створення концепції центру. Варто також зазначити, що угода про оренду простору на вулиці Стефаника вже підписана і міській раді воно дісталося безкоштовно.

«Молодвіж» буде безкоштовним для відвідування і працюватиме за принципом львівської Медіатеки. До його роботи залучать ЮНІСЕФ і інші міжнародні організації для проведення тренінгів.  Для роботи молодіжного центру потрібно всього кілька працівників.

Зазначимо, що 11 березня, під час сесії Львівської міської ради, депутати не підтримали ухвалу про створення такого центру у Львові, але Андрій Москаленко впевнений, що наступного разу вони змінять своє рішення.

«Думаю, на наступній сесії депутати підтримають проект. Ми спілкувалися з більшістю голів фракцій. Вони потребували, аби ми надали їм більше інформації щодо центру», – пояснив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, що минулого року Львів став молодіжною столицею України.

Андрій Костюк

Візуалізацію надав Андрій Москаленко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!