До Дня бібліотек у Львові підготували виставку з інтерактивними зонами

720 0
У цих зонах будуть послуги і можливості сучасної бібліотеки, події від і для громади.
Фото: Національна бібліотека України ім. Я. Мудрого

Фото: Національна бібліотека України ім. Я. Мудрого

30 вересня у Львові відзначають всеукраїнський День бібліотек. З нагоди цього свята у Lem Station, що на вул. Д. Вітовського, 57, відбудеться масштабний захід «Чотири простори: інтерактивна експозиція сучасних бібліотек.

Читайте також: 10 ідей, як перезавантажити BookForum у Львові

«Чотири простори: Інтерактивна експозиція сучасних бібліотек» – це виставковий простір, поділений на інтерактивні зони з послугами і можливостями сучасної бібліотеки, цінностями, що вона пропагує, подіями від громади та для громади.

На території діятиме вісім зон:

  • Реєстрація бібліотеки (тут можна електронно зареєструватися до бібліотеки, лишити свої побажання щодо книг чи подивитися книжковий каталог);
  • Кіноплоща (На події буде зона, в якій ви зможете доєднатись до перегляду австрійських кінострічок від ArtHouse Traffic);
  • Дитяча зона (Дитина може тут помалювати, подивитися книги, поробити щось власними руками, зробити літературну руханку);
  • Еко-зона (Тут відвідувач може пересадити свої вазонки, обміняти одяг, дізнатися про сортування сміття);
  • Навчальна (Тут можна дізнатись про курси, які відбуваються у бібліотеках міста, зареєструватися на них);
  • Мистецька (Тут будуть мольберти з фарбами і кожен охочий зможе написати картину);
  • Інклюзивна (Тут можна буде дізнатися  як писати та читати шрифтом Брайля);
  • Музична (Тут відбуватиметься трансляція запису концерту з Urban бібліотеки. Водночас у відвідувачів буде можливість самим створювати музику).

Програма:

16:00 Офіційна частина. Привітання.

16:30 – 18:00 Репрезентація сучасних послуг бібліотек через інтерактивну експозицію різних просторів. Неформальне спілкування.

18:00 - концерт джазової музики від Leonid Petkun Jazz Group (Андрій Дулиш - саксофон Мирослав Веретельник - бас Леонід Петкун – барабани)

20:00 – діджей-сет від Offmean.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!