До Дня Незалежності на фасаді Ратуші та на Сихові покажуть відеомапінг

2445 0
У відеоінсталяції в центрі Львова можна буде побачити історичні події України з 1991 року. Під час відеомапінгу на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці буде зображена роль молоді в процесі державотворення України.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

На День Незалежності України, 24 серпня, о 22.00 год. на фасаді Ратуші буде відбуватися відеомапінг, над яким працювали відеохудожники Володимир Стецькович та Роман Дзвонковський, повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час відеомапінгу будуть ілюстровані історичні факти України з 1991 року, процеси державотворення, а найбільший акцент буде на участі молоді у творенні країни. Окрему музику для відеомапінгу написав композитор Усеін Бекіров.

Додамо, що з 22:00 трамваї, що курсують через площу Ринок, змінять маршрути руху.

Читайте також: Як Львів відсвяткує День Незалежності. Програма

Також 25 серпня о 22:00 покажуть відеоінсталяцію «Обличчя Незалежності» на Сихові — на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці. Під час відеомапінгу буде зображена роль молоді в процесі державотворення України, історичні постаті, а також сучасні молоді люди, які загинули за волю та незалежність України, зокрема, Юрій Вербицький. Музика для відеомапінгу написана композиторами Усеїном Бекіровим та Ігорем Мельником.

Зазначимо, що на час проведення відеомапінгу буде обмежене вуличне освітлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!