До кінця липня у Франківському районі Львова відновлять подачу гарячої води

2468 0
У Львові відновили подачу гарячої води до 1259 будинків.
ФОТО: EVENINGKIEV.COM

ФОТО: EVENINGKIEV.COM

У Львові до кінця липня гаряче водопостачання відновлять у Франківському районі та на Сихові. Зараз без гарячої води залишаються 212 будинків. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

«У зв’язку з ремонтними роботами на теплових мережах, в котельнях і ЦТП, без гарячої води ще залишається приблизно 14% будинків. Це в основному Сихів і Франківський району міста. До кінця цього місця гаряче водопостачання їм буде відновлено», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові розпочали гідравлічні випробування

Зазначимо, що подачу гарячої води не відновлено до 3 будинків у Галицькому районі, 11 у Личаківському, 75 на Сихові і 123 у Франківському районі міста.

Додамо, що після завершення гідравлічних випробувань, у Львові відновили подачу гарячої води до 1259 будинків – це 370 будинків, які обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», і 889 будинків, яким подає воду ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, 23 травня у Львові розпочали гідравлічні випробування теплових мереж, які перебувають на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!