До кінця року планують відремонтувати дорогу Львів – Хмельницький – Вінниця – Умань

5869 0
Нова дорога має стати частиною міжнародного транспортного коридору GO Highway.
фото: lifedon.com.ua

фото: lifedon.com.ua

До кінця 2018 року Укравтодор планує відремонтувати трасу Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань. Про це в інтерв’ю журналу Новое время повідомив керівник Держагенства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Читайте також: На Львівщині відремонтують ще чотири дороги

«Траса є частиною пріоритетного коридору, який називають GO Highway. Цього року ця дорога буде відремонтована від Львова до Умані на Черкащині, за винятком ділянки в східній частині Вінницької області, яку відремонтують 2019-го», – сказав глава Укравтодору.

За його словами, до кінця 2022 року якісними дорогами мають з’єднати всі обласні центри України. Крім дороги, яка сполучає Львів та Умань, він назвав ще п’ять міжобласних приорітетних трас. Зокрема йдеться про дороги Київ – Харків – Довжанський, Харків – Охтирка, Київ – Одеса, Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв та Дніпро – Решетилівка.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині цьогоріч. Перелік

Нагадаємо, міжнародний транспортний коридор GO Highway проходитиме через Львівщину та має з’єднати українську Одесу та польський Ґданськ. Загальна протяжність дороги становить 1746 км (658 км з яких на території Польщі), а вартість – міль’ярд євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!