До кінця року у Львові запрацює єдиний центр комунікації між каретами швидкої

2915 0
В обласному центрі медицини катастроф сподіваються, що це допоможе якісніше надавати екстрену медичну допомогу населенню.

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оголосив новий тендер на реконструкцію оперативно-диспетчерської служби (ОДС) обласної лікарні швидкої допомоги. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський.

Переможець тендеру повинен встановити шафи, плати, цифровий шлюз сервера, провести кабельні комунікації та пусконалагоджувальні роботи обладнання оперативно-диспетчерської служби (ОДС), встановити GPS-трекери. Із монтажних робіт передбачено встановлення мультиплексора, медіаконвертора, патч-панелі та іншого устаткування обладнання ОДС.

Орієнтовна вартість робіт становить 13,4 млн. гривень, однак в процесі аукціону, вона може знизитись.

Читайте також: Центральна диспетчерська, кол-центр та геолокація: як зміниться «швидка» на Львівщині

За словами Володимира Похмурського, в разі успішного завершення аукціону, диспетчерська запрацює вже до кінця цього року.

«Основним завданням ОДС стане забезпечення максимальної доступності карети швидкої допомоги до пацієнта. Найближча бригада, а за потреби кілька бригад зможуть мобілізуватись і під’їхати до пацієнта. ОДС забезпечуватиме комунікацію між ними, яка руйнує всі адміністративні кордони», – говорить Володимир .

Читайте також: Екстрена медична допомога у Львові: коли «швидка» не мусить поспішати

Зазначимо, що попередній тендер був скасований Антимонопольним комітетом України на підставі звернення одного з учасників. Новий аукціон обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оголосив 5 травня. Визначення переможця відбудеться 23 травня.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!