Київ

До кінця весни у Бучі планують відновити понад сотню будинків

856 0
Реконструкцію планує зробити американська некомерційна організація.
Фото: GEM

Фото: GEM

Американська некомерційна організація Global Empowerment Mission (GEM), що надає допомогу українським біженцям та громадам, планує до весни завершити реконструкцію вулиці Вокзальної у Бучі, на якій капітально відремонтують 110 будинків. Про це йдеться в прес-релізі GEM. 

Саме цією вулицею йшла тридцятикілометрова колона російської техніки, що намагалася прорватися до Києва. Внаслідок активних бойових дій, більшість інфраструктури була зруйнована. Відповідно частина будинків буде повністю відбудована. Реалізація проєкту стала можливою завдяки фінансовій підтримці Фонду Говарда Г. Баффета. 

Зазначимо, проєкт офіційно стартував 31 жовтня 2022 року, коли була підписана тристороння угода між GEM, Бучанською міською радою та Vespa Group, підрядником проєкту. Реконструкція проводиться в рамках програми «Надія для Бучі». Основними партнерами у реалізації програми є Бучанська громада, ГО «Якість життя», Pioneer, United Way та Good 360. Усі заходи координуються з місцевою владою та українськими громадськими організаціями. Серед донорів та партнерів діяльності GEM в Україні – понад 50 компаній та організацій, серед яких Goya Foods, Walmart, Home Depot та багато інших відомих брендів.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!