До кінця весни війна закінчиться, – заступник міністра оборони

1226 0
А українські сили можуть повернутися в Крим до кінця грудня.
Донеччина, Українські артилеристи стріляють у бік ворога / Фото: Bulent Kilic

Донеччина, Українські артилеристи стріляють у бік ворога / Фото: Bulent Kilic

Заступник міністра оборони, генерал-майор запасу Володимир Гаврилов вважає, що війна з росією закінчиться до кінця весни. 

Джерело: Володимир Гаврилов у інтерв’ю Sky News

«Звісно ж, війна ще триватиме деякий час. Але думаю, що вона закінчиться до кінця весни», – сказав він. 

Читайте також: Привід, причина і призначення російсько-української війни 

Крім того, Гаврилов додав, що українські сили можуть повернутися в Крим до кінця грудня. Він також назвав низькою ймовірність ядерної атаки з боку росії, але запевнив, що вона не є загрозою, яка зупинить ЗСУ від звільнення усіх територій.

Нагадаємо, 11 листопада до Херсона зайшли Збройні Сили України. Місто було під російською окупацією з березня. Наразі точаться важкі бої на Донбасі. За останню добу українські захисники відбили атаки ворога на шести ділянках Донецької області.

Cофія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!