До Києва прибула заступниця держсекретаря США

592 0
Фото з Twitter Бріджит Брінк

Фото з Twitter Бріджит Брінк

Заступниця державного секретаря Сполучених Штатів Карен Донфрід прибула з візитом до Києва.

Джерело: «Європейська правда» з посиланням на посла США в Україні

«Попри нові російські удари по критичній інфраструктурі, я привітала заступницю держсекретаря Карен Донфрід у Києві, щоб вона могла почути від українців, як США можуть підтримати Україну в той час, як вона відбудовується та звільняє території в умовах триваючих обстрілів», – написала у Twitter Бріджит Брінк.

Читайте також: У ДТЕК закінчилося обладнання для ремонту атакованих енергооб'єктів 

Нагадаємо, що напередодні єврокомісарка з питань енергетики Кадрі Сімсон прибула до Києва після ракетних ударів РФ по енергетичній інфраструктурі України і заявила про необхідність збільшення підтримки українського енергосектору.

Крім того, Україна надіслала запити на постачання енергетичного обладнання, яке допоможе подолати наслідки терористичних ударів РФ по системах життєзабезпечення, через систему кризового реагування НАТО (EADRCC) та механізм цивільного захисту ЄС (EARCC).

Софія Шавранська


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!