Київ

До Києва прибули зірки Голлівуду Кетрін Винник та Іванна Сахно

1100 0
Акторки з українським корінням завітали до столиці.
Фото: UNITED24

Фото: UNITED24

До Києва приїхала акторка «Вікінгів» Кетрін Винник, яка має українське коріння. Разом із нею до столиці завітала акторка, уродженка Києва, Іванна Сахно, яка грає роль у серіалі «Зоряні війни: Асока». Про це інформує платформа UNITED24.
 
Разом з акторками до Києва приїхали: креативний директор And Us Джеймі Кенневей, менеджер Imagine Dragons Мак Рейнольдс та оператор постановник гурту Тай Арнольд.
 
Зокрема, з'явилося фото, де зірка «Вікінгів» та акторка серіалу «Зоряні війни: Асока» в центрі столиці, на Софіївській площі, на тлі згорілої техніки російських окупантів.
 
Джеймі Кенневей створював проєкти для UNITED24.
 
В UNITED24 зазначили, що знаменитості приїхали до дня річниці урядової платформи, яка була створена 5 травня минулого року. Окрім того повідомляється, що до України ще приїдуть зірки.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!