До Львова евакуювали 19 українців, які постраждали від вибухів

1581 0
Серед потерпілих є троє неповнолітніх.
Фото: Facebook/Максим Козицький

Фото: Facebook/Максим Козицький

Сьогодні до Львова доправили 19 пацієнтів з мінно-вибуховими травмами з Дніпропетровської та Донецької областей. Серед потерпілих є троє неповнолітніх. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: У Львові відбулася найбільша з початку війни евакуація постраждалих за кордон

Стан постраждалих лікарі оцінюють як важкий та середньої важкості. Їх госпіталізували до трьох медзакладів. Наразі людям надають необхідну медичну допомогу.  

Читайте також: Українці, які евакуюються із зони бойових дій, зможуть отримати випалти на вокзалі у Львові

Нагадаємо, 24 травня до Львова евакуювали 14 поранених з Краматорська і Бахмута. Раніше також доправили на лікування 20 людей з Дніпропетровської та Донецької областей.

А 19 травня у Львові відбулася найбільша від початку повномасштабного вторгнення евакуація поранених за кордон. Поїхало півсотні людей. Серед евакуйованих – 30-річний Сергій Гімюш – волонтер з Києва, який втратив ногу під час обстрілу в Харківській області. Він каже, що після реабілітації планує повернутися в Україну. Також серед евакуйованих 71-річний Андрій Павлов, якому паралізувало ноги після осколкового поранення хребта у Святогірську на Донеччині.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!