До Львова гелікоптером доставили 4-річну дівчинку, якій терміново потрібна операція

2289 0
Дівчинці – 4 рочки і 11 місяців, у неї підозра на перитоніт і їй потрібна термінова операція.
Фото: Олександр Ліпко

Фото: Олександр Ліпко

Сьогодні, 22 листопада, гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 доправив 4-річну пацієнтку з перитонітом з міста Турка до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Про це повідомили у пресслужбі медазакладу.

«Дівчинці – 4 рочки і 11 місяців, у неї підозра на перитоніт і їй потрібна термінова операція. Із Турки її доставили до Львова гвинтокрилом і в ці хвилини її зустрічає команда досвідчених хірургів», – йдеться в повідомленні.

Додамо, у рятувальній місії взяли участь фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України і Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Читайте також: На Львівщину прибув гелікоптер для евакуації хворих і поранених. Відео дня

Нагадаємо, що напередодні фахівці Львівського обласного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф гелікоптером перевезли до Львова шестирічну Вікторію з вродженою вадою серця. Наразі це вперше, коли перевезення пацієнта відбувалося з іншої області – Рівненщини, міста Дубно, до Львова. У Центрі отримали запит від Дубенської лікарні про потребу госпіталізувати дитину для дообстеження. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!