Блаженніший Епіфаній прибув з візитом: завтра він очолить літургію та освятить хрест у Львові

6022 0
У неділю, 12 вересня, Митрополит Епіфаній освятить хрест на території одного з храмів Львова.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщину з візитом прибув Блаженніший Митрополит Київський та всієї України УПЦ (ПЦУ) Епіфаній. Сьогодні, 11 вересня він очолив Архиєрейську Літургію у храмі Святої Трійці у м. Судова Вишня та провів хресний хід до пам'ятника преподобному Іоану Вишенському.

Завтра у межах візиту він освятить хрест на території храму святого рівноапостольного князя Володимира, що на проспекті Червоної Калини, 89 у Львові та звершить літургію в приліску Заглина біля селища Монастирець Самбірського району на Святому Джерелі.

Як дізналося Tvoemisto.tv, у Львові планують збудувати кафедральний Собор Львівсько-Сокальської єпархії. Будівництво планують на території храму святого рівноапостольного князя Володимира, що на проспекті Червоної Калини, 89. 

Програма візиту

12 вересня 

09:00  Архієрейська Божественна Літургія Блаженнійшого Митрополита Епіфанія в храмі Вознесіння Господнього УПЦ (ПЦУ) вул. Любінська, 111

16:30  освячення хреста на місці, де планують будівництво майбутнього Кафедрального Собору Львівсько-Сокальської єпархії Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм і собором Архієреїв та духовенства УПЦ (ПЦУ) м. Львів, просп. Червоної Калини, 89 біля храму святого Рівноапостольного Володимира Великого.

13 вересня

10:00  Архієрейська Божественна Літургія Блаженнійшого Митрополита Епіфанія в приліску Заглина біля селища Монастирець Самбірського району на Святому Джерелі. Після закінчення богослужіння закладення дерев'яного храму на честь Покладення Пояса Божої Матері.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!