До Львова курсуватиме модернізований електропоїзд

3286 0
Вагони будуть більш доступними для маломобільних людей.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

«Укрзалізниця» планує запустити ще один модернізований електропоїзд на маршруті Львів – Рівне. Про це компанія повідомила у Facebook.

Окрім оновленого зовнішнього вигляду, у поїзді буде декілька зручних та сучасних нововведень. Серед них - кріплення для велосипедів, розетки для зарядки гаджетів та комфортні сидіння.

Також вагони будуть більш доступними для маломобільних людей. Для зручності будуть встановлені пандуси та інклюзивні вбиральні, а інформаційні покажчики будуть дублюватися шрифтом Брайля. У головних вагонах поїзда також будуть сповивальні столики.

Це вже 39-й модернізований на власних потужностях «Укрзалізниці» приміський електропоїзд.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» влітку запустила інклюзивний електропоїзд на маршрут №829 зі Львова до Ужгорода.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!