До Львова на борту евакуювали вісім поранених військовослужбовців

1453 0
Чотирьох з них поранили, а інші – хворі.
Фото: зі сторінки Командування Медичних сил Збройних Сил України

Фото: зі сторінки Командування Медичних сил Збройних Сил України

До військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові для подальшого лікування та реабілітації евакуювали вісім військовослужбовців, чотири з яких – хворі, а ще чотири – поранені. Про це повідомили у Командуванні Медичних сил Зброних Сил України. 

Читайте також: У Львові попрощалися з бійцем АТО Іваном Маланичем. Фото

«Із Військово-медичний клінічний центр Східного регіону у Дніпрі реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил ЗС України Ан-26 «Віта» здійснено планову медичну евакуацію 4 поранених та  4 хворих військовослужбовців до Львова», – зазначили на сторінці. 

Військових доставили до закладу охорони здоров’я спеціалізованим транспортом. Нараз їх розмістили у відділеннях центру, де вони проходять діагностичне обстеження для призначення курсу лікування та реабілітації.

Читайте також: Місяць реанімації та коми. До Львова перевели пораненого бійця, який чудом вижив

Нагадаємо, що до Львова також перевели пораненого біця, який пробув 23 дні у реанімації та 10 днів у комі. Андрій Дячишин отримав важке поранення 29 серпня у населеному пункті Гірське Донецької області. 

Поранений чоловік є бійцем 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, на війні він з 2014 року. Допомогти Андрію коштами можна за реквізитами:

5168 7573 7961 5869 (Кармазин Ольга Миколаївна).

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!