36 годин в дорозі. ​​До Львова привезли групу евакуйованих мешканців Маріуполя

4152 0
Деякі маріупольці мають осколкові поранення рук та ніг.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

До Львова залізницею прибула чергова група евакуйованих із Маріуполя, повідомляє Укрзалізниця. Зокрема, сьогодні прибуло ще 372 наших співгромадян, зараз вони у безпеці.

Читайте також: До Львова сьогодні прибудуть евакуаційні поїзди з Краматорська

Як зазначає пресслужба Львівської обласної військової адміністрації, евакуйовані мешканців Маріуполя тижнями сиділи у підвалах, рятуючись від бомб та обстрілів російського загарбника.

Сьогодні після приїзду їх скерували на лікування у медичні обласні заклади. В одній з лікарень області зараз проходять лікування близько десяти людей. Пацієнти перебувають у стані середньої тяжкості, стан їх здоров’я стабілізований.

Читайте також: До Львова доправили важкопоранених маріупольців, яких обстріляли росіяни

Постраждалі були в дорозі приблизно 36 годин, деякі мешканці Маріуполя з осколковими пораненнями рук та ніг.

Окрім медичної допомоги, постраждалі потребують спокою, адже знаходяться у нестабільному психоемоційному стані. Пацієнти отримують усю необхідну медичну допомогу та консультації суміжних спеціалістів.

Нагадаємо, що учора, 1 квітня, до Львова прибули спецвагони із маріупольцями, яких під час евакуації поранили росіяни. Серед них поранені діти та цілі сім'ї з обстріляних колон маріупольських біженців. Перелік безкоштовних евакуаційних рейсів та рейсів із відкритим продажем (у тому числі міжнародних) можна знайти на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!