До Львова прибув лідер більшості Сенатор США Чак Шумер

1161 0
Разом із Сенатором до міста також приїхала делегація.
Фото: Чак Шумер

Фото: Чак Шумер

Сьогодні, 23 лютого, до Львова прибув лідер більшості в Сенаті США демократ Чак Шумер. Про це повідомив у соцмережах.

«Я очолюю цю делегацію, щоб зустрітися з Зеленським, щоб показати українцям, що Америка підтримує їх, показати нашим союзникам по НАТО та європейським союзникам, що ми підтримуємо їх, дізнатися про зброю, яка життєво потрібна Україні, і захистити нашу демократію та національну безпеку», – написав Сенатор. 

Нагадаємо, що також сьогодні з візитом до Львова прибув президент України Володимир Зеленський. На Марсовому полі Личаківського кладовища вони разом із прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен вшанували пам’ять загиблих захисників України

Довідка:

Чарльз Елліс «Чак» Шумер – американський політик, старший сенатор США від штату Нью-Йорк (з 3 січня 1999). До обрання в Сенат США, Шумер був членом Палати представників США з 1981 до 1999 року. Член Демократичної партії. Лідер меншості у Сенаті з 2017 до 2021 року. Лідер більшості в Сенаті з 20 січня 2021. Декан делегації Конгресу Нью-Йорка, Шумер перебуває на своєму п’ятому терміні в Сенаті. У січні 2022 проголосував проти проєкту санкцій для газогону «Північний потік-2» як засобу запобігання російському вторгненню в Україну.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!