До Львова привезуть скрипку Моцарта

2163 0
Для завершального концерту LvivMozArt скрипку надасть Міжнародний фонд Stiftung Mozarteum Salzburg.
фото: LvivMozArt в facebook

фото: LvivMozArt в facebook

На фестиваль класичної музики LvivMozArt, який відбуватиметься у Львові з 13 по 22 липня, привезуть оригінальну скрипку Моцарта. Про це повідомили під час прес-конференції, присвяченої представленню програми фестивалю.

Зокрема, у завершальний день LvivMozArt, 22 липня, австрійський музикант Франк Стадлер, за участю оркестру «INSO», гратиме на скрипці Моцарта, яку спеціально привезуть до Львова. Як повідомлялось раніше, скрипку надасть Міжнародний фонд Stiftung Mozarteum Salzburg.

Читайте також: Оксана Линів: Українська музична освіта значно краща за західноєвропейську

Нагадаємо, вчора, 5 червня, організатори презентували програму заходів щорічного фестивалю LvivMozArt, який вже вдруге відбудеться у Львові. Головні події фестивалю відбудуться на території Палацу Потоцьких, де облаштують Mozart Arenа. Серед інших локацій — трамвайне депо на Сахарова, Гарнізонний храм, Собор святого Юра, Львівська філармонія та Свірзький замок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!