Альтернатива IKEA: до Львова йде відомий бренд

5765 0
До Львова прийде данський виробник меблів JYSK, який часто порівнюють з IKEA, оскільки їхні меблі розраховані на середній клас. ЮСК продає данські меблі для спальні, дитячої кімнати, вітальні, офісів та кабінетів, домашній текстиль, товари для сну, побутові та декоративні предмети інтер’єру. Навесні та влітку компанія також продає товари для саду та відпочинку на природі.
Фото 33773.ua.all.biz

Фото 33773.ua.all.biz

Виконавчий директор Jysk Україна Євгеній Іваніца пояснює, що їх не варто порівнювати з "Ашаном" чи "Епіцентром". За його словами, "Епіцентр" в першу чергу - це мережа будівельних матеріалів. В них гама матеріалів ширша, але це українська мережа, а не європейська. "Наш товар - співвідношення - ціна-якість, дизайн. Ця концепція успішна на нашому ринку, вона користується попитом. Тут немає тих, хто пропонує товар скандинавського дизайну і походження в сегменті "середній мінус", - розповів Євгеній Іваніца.

Де. Магазин площею у тисячу квадратних метрів відкриють другому поверсі ТЦ «Фуршет», що на вул. Сахарова 45.

Коли. Офіційне відкриття заплановане на 30 жовтня.
 
Компанію JYSK заснував у 1979 році Ларс Ларсен. Вона не має такої легендарної історії як ІКЕА, з якою JYSK часто порівнюють, натомість має понад 2000 магазинів по цілому світу і є найбільшою данською торговою компанією, яка працює на міжнародному ринку.
 
За матеріалами На закупи, Retail-Community
ТЕГИ: меблі, JYSK, IKEA

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!