До Львова призначили ще один додатковий потяг з Києва

766 0
На 23 березня призначили додатковий поїзд.
ФОТО УМОВНЕ/UNSPLASH

ФОТО УМОВНЕ/UNSPLASH

«Укрзалізниця» призначила ще один поїзд Інтерсіті+ на маршрут Київ – Львів на 23 березня. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Потяг №777/778 відправлятиметься з Києва о 6:50 та прибуватиме до Львова о 13:07. Зі Львова він виїжджатиме той же день о 13:45, та прибуватиме до Києва о 20:04. Квитки вже доступні для покупки у касах та в застосунку.

Також відомо, що «Укрзалізниця» виділила близько 30 додаткових вагонів під групові дитячі перевезення у березні.

Читайте також: Весняні канікули у львівських школярів. Хто і скільки відпочиватиме

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» на період шкільних весняних канікул призначила додаткові рейси у найбільш затребуваних напрямках. Перелік потягів тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!