До Львова з’їдуться фани з 17 країн Європи

2882 0
У четвер, 25 червня, у Львові стартує фестиваль «Єврофан 2015», який вже став традиційним для нашого міста.
фото: facebook, ridna.ua, blogs.pravda.com.ua

фото: facebook, ridna.ua, blogs.pravda.com.ua

Із 25 до 28 червня у Львові відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан 2015», – інформує прес-служба міськради.

У футбольному турнірі «Єврофан-2015» візьмуть участь фан-збірні таких країн: Ірландія, Швеція, Фінляндія, Словенія, Болгарія, Білорусь, Грузія, Естонія, Молдова, Латвія, Україна, також фан-команди: «Копенгаген» (Данія), «Лейтон Орієнт» (Англія), «Словацко» (Чехія), «Флора» (Естонія), «Динамо Тбілісі» (Грузія), «Херенвен» (Нідерланди), «Динамо Мінськ» (Білорусь), «Дукла Банська Бистриця», «Спартак Міява» (обидві – Словаччина), «Зімбру» (Молдова), «Динамо Бухарест» (Румунія), «Карпати» (Україна) та збірна журналістів України. Разом 24 фан-команди з 17 країн Європи.

Читайте також: 12 «нерозкручених» фестивалів цього літа

Під час турніру відбудеться благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям». Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати. Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!