До павільйону зупинки на Шота Руставелі хочуть облаштувати пандуси

2757 0
Павільйон на зупинці розташований на підвищенні, що робить його недоступними для маломобільних груп населення.
фото: ГО Зручне місто

фото: ГО Зручне місто

До павільйону зупинки громадського транспорту на вулиці Шота Руставелі планують облаштувати пандуси, щоб він був доступним для маломобільних груп населення. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова Личаківської РА Іван Лозинський.

Додамо, що павільйон зупинки на Шота Руставелі розміщений на підвищенні, що унеможливлює заїзд під накриття для людей на візочках.

«Це давно вже ставили, ще коли ці кіоски ставили, там ця підмостка ще тоді була. Фактично туди складно заїхати тільки тим, хто на візочках. Будемо старатися там влаштувати пандус. Знімати все, ламати не будемо, воно ж ще у нормальному стані», – говорить Іван Лозинський.

Читайте також: Скільки води влізе в Пелчинський став

За його словами, ще два нові павільйони розмістять на зупинці навпроти. Загалом на цьому відрізку їх буде чотири. Іван Лозинський зазначає, що після ремонту на вулиці реорганізують рух так, що там буде їздити лише громадський транспорт. Крім того, територію озеленять.

Нагадаємо, на ділянці вулиці Шота Руставелі триває ремонт, після якого тут реорганізують рух. Проект реорганізації розробив Інститут просторового розвитку ще у 2016 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!