До притулку «Домажир» привезли п’ять ведмедів з Київщини

1664 0
Ведмедів привезли із притулку «Біла скеля», що у Київській області.
Фото: ведмежий притулок Домажир

Фото: ведмежий притулок Домажир

До ведмежого притулку «Домажир», що неподалік Львова, привезли п'ять ведмедів з Київщини, йдеться на сторінці притулку для ведмедів.

П’ятьох ведмедів привезли із притулку «Біла скеля», що у Київській області.

Читайте також: У ведмежому притулку «Домажир» біля Львова стало більше на одну ведмедицю

«В Україні рятують 5 ведмедів! У надзвичайних ситуаціях ми повинні бути готові діяти швидко та підтримувати один одного. З притулку для ведмедів «Біла скеля» під Києвом до нашого ведмежого притулку «Домажир» було перевезено 5 ведмедів, оскільки притулок біля Києва наразі є небезпечним місцем», – йдеться у повідомленні.

Довідково

Центр порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні «Домажир» розташований у селі Жорниська Яворівського району. У ведмежому притулку не просто живуть ведмеді, бо на території розташовано також великий освітньо-відпочинковий простір, де можна взяти участь у різних заходах, поїсти у кафе та весело провести час. Умови життя для бурих ведмедів у притулку наближені до природних. Ведмеді живуть у дикій природі близько 25 років, у притулку приблизно 40 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!