До Центру порятунку диких тварин евакуювали двох левів з Київщини

801 0
До волонтерів тварини надійшли у наджахливому стані.
Фото: UAnimals

Фото: UAnimals

Зоозахисники евакуювали з Київщини двох левів, які знаходяться у важкому фізичному стані. Їх доставили до Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals. Про це повідомили в зоозахисній організації UAnimals. 

За словами волонтерів, пара тварин – самиця й самець – мають проблеми зі здоров'ям, зокрема через неправильне харчування. 

Вони додали, що самець тіснив левицю, яка врешті перестала ходити та постійно лежала. У результаті, у тварини виникли психологічні хвороби на додачу з пролежнями.

Читайте також: притулок у Києві  допомагає тваринам знайти дім, завдяки маскам в Інстаграм

«Леви потребують нашої допомоги, адже до такого стану їх довело утримання в неналежних умовах та байдужість, без порятунку вони просто загинуть», – додають в організації.

Волонтери наголошують, що кожен охочий може допомогти постраждалим тваринам.

Нагадаємо, у столичному притулку триває акція «Стань Купідоном для тваринки з притулку», мета якої – прилаштувати та допомогти безпритульним тваринам, які постраждали від війни. 

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!