Київ

До центру порятунку диких тварин евакуювали тигра, який жив у приватному будинку на Київщині

694 0
Тигр жив у приватній власності, однак через час господарі зрозуміли, що йому необхідні відповідні умови для нормального життя.
Фото: UAnimals / Facebook

Фото: UAnimals / Facebook

Зоозахисники евакуювали з приватного будинку на Київщині тигра, який проживав у приватному будинку. Про це повідомили в зоозахисній організації UAnimals.

Повідомляється, що власники самі передали тварину зоозахисникам, «коли зрозуміли, що йому потрібні відповідні умови для нормального життя», відзначили в організації.

Тигра передали на реабілітацію до Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals. Для тварини шукатимуть новий дім у реабілітаційному центрі за кордоном.

Зоозахисники просять, за можливості, підтримати Центр та його підопічних ви можете за посиланням за цим посиланням.

UAnimals – зоозахисний рух, який щорічно проводить марші за права тварин в українських містах. Від початку повномасштабного вторгнення UAnimals допомагає вивозити тварин із прифронтових зон, закуповує корм для постраждалих від війни регіонів, а також допомагає пораненим тваринам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!