До ювілею Івана Франка у Львові оголосили конкурс серед школярів

2200 0
Департамент освіти і науки облдержадміністрації та Львівська обласна Мала академія наук розпочали обласний заочний конкурс "Якби ти знав, як много важить слово…", присвячений 160-річчю від дня народження та 100-річчю пам’яті Івана Франка. Про це повідомляється на сайті Львівської ОДА.
фото: ukrlit.org, uk.wikipedia.org

фото: ukrlit.org, uk.wikipedia.org

До участі запрошують учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учнів (студентів) відповідного віку професійно-технічних, позашкільних і вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Кожен учасник має право представити на конкурс лише одну реферативну або дослідницьку роботу на визначену організаційним комітетом тематику. Матеріали приймаються до 16 травня на адресу: 79000, м. Львів, вул. Коперника, 42, КЗ ЛОР "Львівська обласна Мала академія наук", кімн. 26.

Результати конкурсу підіб’ють до 25 травня. Переможці отримають дипломи департаменту освіти і науки ЛОДА та цінні подарунки.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на Освітньому порталі Львівщини.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!