Додаткових обмежень на Великдень МОЗ не планує

1249 0
Українців вкотре закликали дотримуватися встановлених правил, носити маски, уникати скупчень людей та святкувати у вузькому родинному колі.
Фото: Jelleke Vanooteghem for unsplash

Фото: Jelleke Vanooteghem for unsplash

Додаткових обмежень на Великдень не планують. Однак попри те, що пік пандемії пройдено і навіть Київ після 30 квітня, ймовірно, перейде до «жовтої зони» – розслаблятися рано. Про це й себе на Фейсбуку повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Розумію, як важливо українцям відсвяткувати цей світлий день, згідно з традиціями. А для мене важливо, щоб ці святкування відбулися з дотриманням усіх правил безпеки. Я не хочу, щоб одразу після свят у нас знову був сплеск захворюваності», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Повторно заразитися Covid-19 можна навіть через півтора місяця

Степанов також вкотре закликав українців дотримуватися встановлених протиепідемічних правил, носити маски правильно, уникати скупчень людей та святкувати у вузькому родинному колі. А церкву – створити всі умови для безпечного відвідування храмів.

Нагадаємо, що раніше очільник МОЗ попереджав, що нову хвилю захворюваності очікують вже після Великодня. Водночас нині Україна перебуває у третій хвилі коронавірусу, та пік уже пройдено.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!