Додаток львів'ян увійшов у топ-10 найкращих проектів кліматичних інновацій

2593 0
Команда, що розробила мобільний додаток Go To-You, отримає фінансування на розвиток свого проекту.
фото: сторінка Назара Шимоне-Давида у Facebook

фото: сторінка Назара Шимоне-Давида у Facebook

Мобільний додаток з мережею зарядних станцій для електрокарів Go To-You, розроблений львівською командою, увійшов у десятку найкращих кліматичних інновацій на міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad у Кіпрі. Про це написав співзасновник Go To-You Назар Шимоне-Давида на своїй сторінці у Facebook.

«Ми отримали місце в одному з найкрутіших акселераторів з фінансуванням 95 тисяч євро для реалізації наших планів», – йдеться в дописі.

Участь у конкурсі брали 105 команд. Десять фіналістів, у тому числі й команда Go To-You, отримають фінансову підтримку у розмірі 95 тис. Євро упродовж 18 місяців.

Мобільний додаток Go To-You дозволяє переглянути на карті розташування зарядок для електрокарів, обрати зарядку, зарезервувати час для заряджання, переглянути відгуки про зарядку та наявність додаткових послуг на місці її установки.

«Створюючи платформу, ми хочемо максимально швидко збільшити кількість електромобілів. Адже вони чудово впливають на навколишнє середовище, зменшуючи рівень забруднення повітря та звуку», – розповіла в коментарі Zaxid.net представниця команди Лєна Артеменко.

Платформа працює в Україні, Польщі, Австрії, Казахстані, Грузії та Таїланді. В Україні до неї входять понад 100 зарядних станцій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!