Понад 16 млн грн доходів та майже 4 млн активів. Декларація міського голови Львова Андрія Садового

7184 0
Мер Львова Андрій Садовий подав свою декларацію за 2023 рік.
Фото: NV

Фото: NV

Міський голова Львова Андрій Садовий подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv переглянуло її, аби дізнатися, які доходи отримав мер міста та його дружина Катерина Кіт-Садова. 

Доходи та грошові активи сім’ї Садових

Сім’я Садових за 2023 рік заробила 16 млн 746 тис. грн, з яких заробітна плата мера Львова становить 829 тис. грн. Натомість доходи дружини за той період становили 10 млн 119 тис. грн. і включають в себе 7 млн 678 тис. грн дивідендів від телерадіокомпанії «Люкс» та зарплату від тієї ж компанії у розмірі 2 млн 359 тис. грн.

Окрім того, Катерина Кіт-Садова отримала позику на 5 млн 700 тис. грн від гендиректора тієї ж телерадіокомпанії «Люкс» Романа Андрейка, які вона повернула того ж року у грудні. 

Що ж до грошових активів, то у 2023 сім’я зберігала 3 млн 858 тис. грн. Більша частина цієї суми належить дружині міського голови, в тому числі і 42 тис. доларів. У самого ж Андрія Садового у 2023 році була 31 тис. грн.

Також у Катерини Кіт-Садової залишився кредит на 1 млн 167 тис. грн, який вона взяла в «Укргазбанку» у 2021 році. Проте на кінець підзвітного року ця сума зменшилась до 480 тис. грн.

Читайте також: Нова квартира та 3 млн грн доходів. Що задекларував заступник Садового з містобудування

Нерухомість та автівки

З нерухомим майном, що є у власності родини Садових, змін не було. Катерина Кіт-Садова є власницею двох ділянок у Львові: одна з них має площу трохи більшу за сім соток (від 2013 р.), а друга – на понад три сотки (від 2017 року). Від 2014 року вона також є власницею житлового будинку у Львові площею 660 кв.м.

Така ж ситуація і з автівками, які усі належать Катерині Кіт-Садовій – Mercedes-Benz V 300 2021 року, який придбали того ж року за 2 млн 374 тис. грн та Skoda Codiaq 2017 року, яку також придбали того ж року за 968 тис. грн. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглядало декларацію міського голови Львова за 2021 та 2022 роки. Детальніше – за посиланням

Окрім того, Tvoemisto.tv переглядало, які доходи задекларували заступники Андрія Садового у 2022 році.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!