«Твоє місто» закликає стати частиною Спільноти та підтримати незалежне медіа

5195 0
Відтепер у читачів з'явилась можливість стати ще більш залученими до творення якісного інформаційного простору Львова.
Твоє місто

Твоє місто

 Tvoemisto.tv від сьогодні створює Спільноту Прихильників і пропонує усім, хто цінує якісну, незаангажовану журналістику, долучитись до Спільноти. 

Щодня команда Tvoemisto.tv працює над тим, щоб інформувати читачів про найважливіші події у Львові та області. Медіа-хаб об’єднав сайт Tvoemisto.tv, інтернет-телебачення, дискусійну платформу, а віднедавна ще й газету.

Щоранку ми збираємо для вас підсумки минулої доби, щотижня – готуємо розсилку про найважливіші новини та авторський відеотижневик, який можна переглянути на Фейсбук та Ютуб-сторінках.

Ми організовуємо публічні дискусії, аби знайти шляхи вирішення міських проблем, робимо стріми та запускаємо спецпроєкти, як-от Мобільне місто, Дерева Твого міста, Час жінок, Реформи без ілюзій та багато інших. Щодня ми працюємо із думкою про нашу місію – сприяти сталому розвитку громади через кращу поінформованість та створення можливості для дискусій з важливих для громади питань, а також наші цінності: відповідальність, наближеність та професійність.

«Усі роки ми будували незалежну журналістику у Львові і Україні завдяки підтримці чесних рекламодавців, міжнародних фондів та майже двох десятків небайдужих львів’ян – Друзів «Твого міста». У цей непростий час незалежна журналістика особливо потребує і Вашої особистої залученості. Тож ми пропонуємо вам стати частиною нашої медійної спільноти», – звертається до читачів керівник медіа-хабу Тарас Яценко.

«Ми віримо, що розвиватиметься лише те суспільство, яке має незалежні ЗМІ», – додає він.

Що отримають члени спільноти Tvoemisto.tv:

  • ексклюзивні e-mail розсилки
  • доступ на спеціальні закриті події для Спільноти
  • можливість голосувати за теми матеріалів та публічних дискусій, які планує редакція
  • можливість стати експертом «Твого Міста»
  • ексклюзивне друковане видання з доставкою додому/в офіс (щодвамісяці)
  • у майбутньому – знижки у мережі партнерів «Твого Міста».

 

Ми пропонуємо три варіанти підтримки:

  • зробити одноразовий благодійний внесок, що не передбачає членства у Спільноті;
  • щомісячний платіж 49 грн, який передбачає автоматичне членство  у Спільноті;
  • щорічний платіж 500 грн, який передбачає автоматичне членство Спільноті.

 

Підтримати Tvoemisto.tv можна за посиланням. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!