Домівка врятованих тварин просить у львів'ян допомоги в підготовці до зими

4446 0
На Знесінні живуть десятки різноманітних тварин і птахів – від котів до оленя і лелек.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

«Домівка врятованих тварин», що працює на території парку Знесіння, просить львівян допомогти у підготовці до зими. Тваринам потрібні корми, обігрівачі та нові будиночки. Про це повідомляє зоолог Орест Залипський.

Читайте також: Як у Львові працює центр «всиновлення» тварин

Оскільки люди постійно приносять в Домівку тварин і птахів, каже Орест Залипський, зараз тут назбиралось багато мешканців, які мають зимувати у приміщеннях. Самих котів тут є 30, і вони потребують окремого будиночка.

«Вікна для нього вже замовили, зараз потрібні ще двері, а це близько 9 тис грн, обігрівачі хороші – по 2 тис. Ще потрібно привести до ладу цілий бокс, де будуть зимувати гризуни, птахи, фретки і багато-багато інших», – розповідає зоолог.

Також потрібно зробити стелажі, придбати фарбу, великі клітки, вартість яких сягає 1500 грн.

Читайте також: Фото дня. Станція Академік Вернадський долучилась до всеукраїнського Маршу за права тварин

Окрім того, тваринам завжди потрібна їжа: у день лелеки зїдають риби на 300 грн. Також корм потрібен гризунам і котам. Мішок корму для останніх коштує близько тисячі гривень.

Усіх, хто може допомогти матеріалами чи руками, просять звертатись в Домівку. А фінансову допомогу можна переказати на картку Ореста Залипського №4188 3701 3402 3145 (Orest Zalypskyi, Райффайзен Банк).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!