Допомагаємо «Незламним» разом з «Agrola»

1138 0
Купуючи продукцію торгової марки «Agrola», ви допомагаєте у реабілітації наших воїнів.

Відновлення після поранення – це не лише належне медичне обслуговування, процедури та тренування наших ветеранів. Йдеться також про психологічну реабілітацію наших захисників і захисниць. Найперше – тих, хто повернулися з полону.

Завдяки реалізації соціальної ініціативи від торгової марки «Agrola» в Національному реабілітаційному центрі «Незламні» облаштовується приміщення для проведення арттерапії, адже мистецтво – це надзвичайно важливий інструмент психологічного відновлення.

Навчитися знову впевнено тримати олівець, обводити контури чи заштриховувати, розфарбовувати, займатися гончарством – складні на початках, але такі необхідні завдання для відновлення моторики рук та опановування протезів. Повторювані рухи з кожним днем відточуються та повертають впевненість, а спокійна атмосфера та коло однодумців додають віри в досягнення щоразу амбітніших цілей.

Допомогти нашим захисникам повернутися до повноцінного життя після поранення може кожен своїм уважним ставленням, підтримкою, вдячністю, а ще Ви можете просто купувати улюблену продукцію від ТМ «Agrola» та без додаткових витрат підтримувати благодійну ініціативу «Незламні як ти!», яка спрямована на  відновлення наших незламних воїнів.

Купуй «Agrola» - підтримай «Незламних»!

Незламні як ти!

Партнерська публікація


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!