Столичні комунальники прибрали у Херсоні сотні кубів сміття

692 0
За три дні столичні комунальники вивезли з Херсона самоскидами 480 куб. метрів побутового та 100 куб. метри будівельного сміття.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

До столиці повернулися комунальники, які допомагали налагодити процес прибирання і вивезення сміття в Херсоні. На допомогу з Києва виїжджали 6 одиниць техніки та 9 комунальників. Про це повідомив столичний мер Віталій Кличко.

За 3 дні столичні комунальники вивезли з Херсона самоскидами 480 куб. метрів побутового та 100 куб. метри будівельного сміття.  

Читайте також: У «Київ Цифровий» тепер є можливість створити звернення щодо проблем міста

Раніше Київ передав звільненому місту 5 пасажирських автобусів, 4 вантажних авто, сміттєвоз, екскаватор, 2 карети швидкої, 11 генераторів (2 кВт та 5 кВт). Медичне обладнання: 30 апаратів ШВЛ, 30 апаратів для дихання, витратні матеріали, а також гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, на початку року Херсон отримав фінансову допомогу від столиці — 50 мільйонів гривень на відбудову та життєзабезпечення міста, які Київрада виділила наприкінці осені минулого року.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!