Допомога ЗСУ. Куди львів'яни можуть задонатити сьогодні

1527 0
Війна продовжується, а у наших військових є багато потреб.
Фото: Українські військові

Фото: Українські військові

Повномасштабне вторгнення росії триває. Нашим захисникам потрібно багато речей – від зброї та дронів до медикаментів та одягу. Tvoemisto.tv зібрало підбірку актуальних зборів, які оголосили військові, їхні родичі та волонтери.

Збір на ремонт двох автівок для 116 ОМБр

Бригада виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку. Перша машина постраждала під час мінометного обстрілу, а інша вже вийшла з ладу через тривалу експлуатацію. 

Картка: 4149499396564039

Збір 53 окремого стрілецького батальйону на нову автівку

Бійці з 53 окремого стрілецького батальйону, які виконували бойові завдання в Бахмуті, Донецької області, потрапили під обстріл та наразі знаходяться у Києві для доукомплектації особового складу та ремонту техніки. Просять допомогти їм зі збором на нову машину для бойових завдань. 

Реквізити:
Монобанк:

Картка: 

  • 5375411206783909.

Збір на «пташок», андронові рушниці та тепловізор для 33 окремої штурмової механізованої штурмової бригади 

Воїнам на Запорізькому напрямку потрібен дрон, аби не йти у розвідку всліпу, ризикуючи життям. А також антидронова рушниця, якою вони зможуть перешкоджати ворогу шукати себе. 

Реквізити: 

Монобанк: 

Приватбанк:  

  • 5168745129497431 – на закордонні перекази. 

  • 4149439048807063 – на  перекази по Україні. 

Терміновий збір на Східний напрямок від 3 штурмової бригади

Для виконання бойових задач нашим бійцям, які зараз знаходяться на Східному напрямку, потрібно закрити ряд термінових потреб. Прямо зараз йдуть запеклі бої. Від оперативності тилу залежить перемога на фронті. 

Реквізити: 

Монобанк: 

Приватбанк: 

  • 5168 7451 6705 3070

  «Прицільно» від фонду «Повернись живим»

Спільно з Ukraїner фонд збирає 13 мільйонів гривень на приціли для гранатометів Mk.19. Проєкт «Прицільно» допоможе розрахункам влучати у ціль без додаткової пристрілки та вести вогонь із безпечніших закритих вогневивих позицій.

Реквізити за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!