Дорогою до Трускавця через ремонт перекрито ділянку дороги

5791 0
Цю ділянку потрібно об'їжджати через Дрогобич, щоб потрапити до Трускавця.
Умовне фото / з відкритих джерел

Умовне фото / з відкритих джерел

На автодорозі Меденичі –Трускавець, між населеними пунктами Почаєвичі та Стебник, через ремонт перекрито ділянку дороги. Так, об'їзд до Трускавця можливий через Дрогобич. Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

Читайте також: За кошти польського кредиту на Львівщині ремонтують дві дороги. Що мають зробити

Зазначимо, що жодних знаків, які б сигналізували, що на цій ділянці ремонт, немає. Також не вказано, що потрібно здійснити об'їзд. 

На карті позначено ділянку, де перекрито дорогу для проїзду

Нагадаємо, що цього року на Львівщині продовжують ремонт двох доріг за кошти, передбачені у межах польського кредиту. Йдеться про дорогу Червоноград – Рава-Руська та Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, де вже тривають роботи. Загальна вартість робіт, відповідно до договору, становить понад 42 млн євро. Щодо дороги Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, то залишилося облаштувати верхній шар орієнтовно на 20 кілометрах, нижній уже прокладений на 100%. Вартість робіт, передбачена для цього об'єкта, становить 33,5 млн євро.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!