Цього тижня у Львові потепліє до 10 градусів

1445 0
Водночас мешканців міста та області попереджають про мокрий сніг, опади та ожеледицю в деякі дні.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Упродовж тижня у Львові прогнозують хмарну погоду. Мешканців міста та області попереджають про мокрий сніг, опади та ожеледицю. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському регіональному гідрометцентрі.

16 січня у Львові та області падатиме дощ із мокрим снігом. Зранку буде слабкий туман. Вітер – південний, 5-10 м/с. Температура упродовж доби становитиме від 3° до 5° тепла. На дорогах буде ожеледиця. 17 січня місцями невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Уночі та вранці ожеледиця на дорогах. Вітер – південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 1° морозу до 4° тепла, вдень до 8°.

Читайте також: Де можна покататися на ковзанах у Львові. Локації та ціни

18 січня львівʼян також попереджають про дощову погоду з мокрим снігом. Уночі та вранці ожеледиця на окремих ділянках доріг.  Вітер – південно-східний, 9-14 м/с. Уночі температура повітря становитиме від 1° морозу до 4° тепла, а вдень може піднятися до 10°.

На Водохреща, 19 січня, синоптики прогнозують у Львові невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень +5°-10°. 20 січня падатиме дощ з мокрим снігом. Вітер – східний, 9-14 м/с. Температура упродовж доби коливатиметься від 1° морозу до 4° тепла.

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!