На правах реклами

Достойно конкурують з імпортом. 5 переваг меблів українського виробництва

901 0
Разом з технікою та продуктами з Європи в Україну почали постачати іноземні меблі, які користуються популярністю через стильний дизайн та бюджетність. Але не поспішайте нашпиговувати оселю імпортними аналогами. Українські меблярі мають не гірші пропозиції.

Розглянемо основні переваги меблів українського виробництва, про які нам розповіли у компанії «Меблі Хіт», що реалізують меблі Львів для дому, офісу та готелів.

Якісні матеріали

Українські меблі виготовляють із міцних якісних матеріалів. Це переважно композити ДСП та МДФ. З ДСП виробляють бічні стіни та полиці меблів. МДФ використовують для фасадів. Також використовуються металеві елементи та скло. Зокрема, для більшої надійності та міцності каркаси ліжок виготовляють з металу або цільної деревини, адже каркаси з ДСП поступаються якістю.

Кожен меблевий предмет чи гарнітур доповнюється надійною фурнітурою.

Правильна конфігурація

Всі меблі спроєктовані з урахуванням подальшого монтажу побутової техніки, яка в Україні користується популярністю, тож нові шафи точно підійдуть до вже наявного інтерʼєру. У кухонні гарнітури легко монтуються посудомийні машини та духовки, а стільниця ідеально підходить для врізки кухонної мийки.

Проте, якщо покупцеві потрібні меблі нестандартного розміру, можна замовити виготовлення секцій за індивідуальними замірами.

Стильний дизайн

Стиль та зовнішній вигляд меблів відповідає традиційному інтерʼєру більшості українських осель, тому нове ліжко або диван впишуться у вже наявний інтерʼєр. Навіть для тих, хто розпочинає меблювання квартири з нуля, можна підібрати меблі, що пасуватимуть один до одного та відповідатимуть запланованим у дизайн-проєкті габаритам та формам.

Кольорова гама меблів різна. Ще українські меблеві компанії виготовляють продукцію з різними текстурами – імітація дерева, каменю, які найпопулярніші для укомплектування інтерʼєрів.

Функціональність

Українські меблі завжди функціональні. Зручні системи зберігання, висувні шухляди – все це дозволяє розумно використовувати вільний простір, не перевантажуючи його.

Наявність модульних систем

Модульність та можливість комбінувати різні частини гарнітурів, диванів між собою допомагає створити гармонійний інтерʼєр та розставити меблі по кімнаті, як вам зручно. Так, модульний диван легко трансформується з прямого у кутовий або розділяється на два предмети – софу та крісло.

Також існують модульні системи для передпокою, кабінету, дитячої кімнати, спальні, кухні, які можна розставити по периметру кімнати на розсуд власника.

Як бачимо, українські меблі достойно конкурують з європейськими виробами. Й дуже зручно, що вся продукція вітчизняного виробництва є в наявності на складах й буде доставлена найближчим часом.

А львівʼяни мають змогу побачити меблі українського виробництва у своєму місті, у виставковому залі компанії «Меблі Хіт», та особисто пересвідчитися у їхній якості.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!