Другу частину вулиці Курмановича ремонтуватиме «Онур» за 42,4 млн грн

2058 0
Першу частину вулиці частково відремонтували торік.
фото: лмр

фото: лмр

Частину вулиці Курмановича, від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської, відремонтують за 42,4 млн грн. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Наприкінці вулиці Курмановича у Львові облаштують кільце

Вулицю мають відремонтувати до кінця 2020 року. ЛКП «Львівавтодор» має намір підписати договір із ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл», яке торік відремонтувало за 71,5 млн грн першу ділянку вулиці – від П'ясецького до Данила Апостола.

Вулиця є однією з найбільш занедбаних у Львові. Мешканці навіть реєстрували петицію про її ремонт. У кінці вулиці біля повороту на П’ясецького мають виправити геометрію кільцевого перехрестя під мостом. Зараз там можна їхати і навіть не помітити перехрестя, що провокує аварійні ситуації. Після реконструкції проїзд у всіх напрямках буде через кільце.

Читайте також: Коли у Львові почнуть ремонт вулиці Вітовського

Додамо, що під час ремонту на вулиці мають замінити дорожнє покриття, замостити тротуари, прокласти велодоріжки та висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев. Після ремонту нею курсуватиме автобусний маршрут.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!