Дружина священника, мама шести дітей, готується до виписки після Covid-19

4325 0
Катерина Терлецька почувається значно краще.
Фото: Суспільне Львів

Фото: Суспільне Львів

Дружина львівського священника Петра Терлецького готується до виписки. Вона одужує після важкої форми Covid-19. Нині вона почувається значно краще. Медики, які її лікували кажуть, що її одужання – Різдвяне диво.

Читайте також: «Маю велику надію». Отець Петро Терлецький – про стан дружини на ШВЛ і немовля з Сovid-19

Катерині Терлецькій 37, вона мама 6-ти дітей. На коронавірус захворіла ще у листопаді. Тоді вона була на сьомому місяці вагітності. У неї на 90% були уражені легені. Вона 15 днів провела на штучній вентиляції легень, нині почувається краще, про це інформує «Суспільне».

«За тими показами, які у неї зараз є, вона не є кисневозалежна, тримає сатурацію, немає задишки, хоче до родини до сім’ї. Всі молилися за неї. Сталося, дійсно, різдвяне чудо», – каже Марта Сайко, завідувачка Першого відділення терапії Клінічної лікарні швидкої допомоги Львова.

А дівчинка, Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на Covid-19, досі стабільно важка. 

Читайте також: «Я витримаю все». Дружина львівського священника вийшла із критичного стану

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги. 

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все»

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!