Україна

Дружину начальника ГУР Буданова отруїли. Оновлено

2082 0
Жінка перебуває у лікарні.
Маріанна Буданова/ фото з відкритих джерел

Маріанна Буданова/ фото з відкритих джерел

Дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанну отруїли важкими металами. Жінка перебуває у лікарні. Про це повідомляє видання «Бабель» з посиланням на джерела в розвідці. 

«Після тривалого погіршення стану здоровʼя її госпіталізували. Зараз завершується курс лікування, далі — контроль лікарів. Їй діагностували ураження важкими металами. Ці речовини жодним чином не використовуються в побуті і воєнній справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини», — зазначили у розвідці.

Оновлено. Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов офіційно підтвердив інформацію про те, що Маріанну Буданову отруїли. Про це він сказав у коментарі «Радіо Свободі». Юсов зазначив, що Маріанна Буданова зараз проходить курс лікування, який вже завершується. У ГУР пообіцяли, що більше інформації оприлюднять згодом.

Для довідки

Маріанна Буданова народилася 3 серпня 1993 року у с. Ставище, Київська область. Дружина начальника ГУР Міноборони України Кирила Буданова. У 2020 році балотувалася до Київської міської ради від партії УДАР. На момент виборів була безпартійною.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!